World of Godness
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
World of Godness

In taramul in care demonii si ingerii se lupt apare o poveste de dragoste

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Kazuki

Kazuki

Data de înscriere : 03/02/2010

Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 4:21 pm

-Sti deja asta?ridica o spranceana , privind in alta parte ganditor .
-Hmm..esti deja in avantaj cu multe lucruri!
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 4:22 pm

-Da,sunt.Insa nu voi profita cum ti-am spus,asa c ate inreb:vrei sau nu?
Sus In jos
https://world-of-godness.forumgratuit.ro
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 4:24 pm

-Cam repede , nu crezi? il intreba destul de calm , de data asta privindu'l in ochi .
-Oricum ma bucur ca te ti de promisiune ..
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 4:25 pm

-Da,sunt genul care nu-i prea place sa astepte
Ranjeam pervers,privindu-l fix in ochi fara clipesc
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 4:28 pm

Privirea lui il facea sa se simta ciudat si nu putea sa il priveasca in ochi mai mult de 3 secunde , asa ca ii ignora privirea .
-Atunci fa'o cat mai repede!
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 9:16 pm

-Nu-ti doresti asta nu?O voi face doar atunci can vrei vrea cu adevarat
M-am indepartat de el stand cu fata la geam,dand putin draperia la o parte,privind tacut afara cu o mana in buzunar
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 9:19 pm

Ofta , privindu'l atent . Si daca avea sa se razgandeasca cum ii spunea ?Vreau sa o facem?Suna prea ciudat.Isi duse mana la frunte , lasandu'si privirea in jos .
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 9:20 pm

L-am privit o clipa cu coada ochiului,zambind pe ascuns,indreptandu-mi privirea in alta parte
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 9:22 pm

Se lasa pe spate cu capul pe una din pernele rosii . Era atat de comfortabil . Isi inchise ochii pentru cateva secunde gandindu'se la lucruri banale .
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 9:37 pm

M-am apropiat de pat,lasand draperia sa cada peste geam acoperindu-l,asezandu-ma pe marginea patului,tinand in mana un trandafir negru,privindu-l ganditor
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 9:39 pm

Isi deschise ochii , cautandu'l pe brunet cu privirea prin incapere , orpindu'se atunci cand ii vazu trandafirul din mana.Acum parca era mult mai intuneric din cauza draperiilor ce acopereau geamul .
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 9:43 pm

Ochi-mi albastrii parca sorbeau imaginea trandafirului,culoarea alba a maini mele fiind intr-un contranst perfect.Mi-am inchis ochii apropiind trandafirul de chipul meu,mirosindu-l
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 9:46 pm

Se urca mai in mijlocul patului , stand cu capul pe spate , uitandu'se la el si la trandafirul sau cu coada ochiului . Isi lovi usor fruntea , apoi cu palma isi acoperi ochiul .
"Huh..Nici nu stiu cum il cheama .. dar vreau sa il ating , sa ii simt buzele."
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 9:48 pm

Mi-am deschis usor ochii,privind trandafirul printre genele-mi negre,strangandu-l in pumn,creand apoi un mic vant ce purta petalele prin toata camera,transformandu-le apoi in parf
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 9:50 pm

Sparse linistea si intreba:
-Nu il puteai lasa in viata...?Si pe acesta si pe ceilalti pe care i'ai distrus?
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 9:52 pm

-Nu-mi sta in putere sa aleg cine traieste si cine nu...eu imi ispasesc pedeapsa,blestemul ce mi-a cazut pe umeri...
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 9:54 pm

Se uita pe jos , vazand praful ce se asternuse pe podea , apoi ofta auzindu'i cuvintele .
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 9:55 pm

Priveam in fata,pierdut,culoarea albastra a ochilor stingandu-se din ce in ce mai mult,devenind o culoare mata
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 9:58 pm

Tusi , apoi se uita spre el .
-Apa...Imi poti aduce putina apa?il intreba , simtind cum ramane fara aer .
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 9:59 pm

M-am intors cu chipul spre el,putin ingrijorat.Am facut ca in mana mea sa apara un pahar cu apa
-Poftim,bea-l pe tot
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 10:01 pm

Lua repede paharul si il bau exact cum ii zisese , pe tot . Ii dadu inapoi paharul gol , zambind .
-Multumesc...,dupa acest cuvant dorea sa ii spuna numele dar din paacte nu il stia .
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 10:03 pm

-Shinsuke...
AM strans paharul in mana,in locul lui aparand umpic de fum.Il priveam atent,stand langa el
-Esti bine?
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 10:04 pm

-Shinsuke!repeta , aproband din cap . Da , sunt bine , cred ca m'am inecat cu ...
Nu mai continua privind praful din mana sa .
-Poti inceta cu chestia asta sau vrei sa mor intoxicat?
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 10:05 pm

-Nu,normal ca nu vreau asta...
M-am indepartat putin de el,stand in pozitia initiala dinainte ca el sa se innece
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 10:07 pm

-Ah , apropo ,eu sunt Kazuki!Daca tot sti atat de multe despre mine nu cred ca mai era nevoie sa iti spun si numele , cred ca il stiai deja .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 4 I_icon_minitime

Sus In jos

Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)
Sus 
Pagina 4 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
World of Godness :: Taramul Ingerilor :: Fantana Fericirii-
Mergi direct la: