World of Godness
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
World of Godness

In taramul in care demonii si ingerii se lupt apare o poveste de dragoste

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Kazuki

Kazuki

Data de înscriere : 03/02/2010

Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 2:59 pm

-Pff...sopti , in timp ce se retrase .
-Parca iti arde fata sau asa ceva! chicoti , ridicandu'se in picioare , facand un pas in spate , ducandu'si mainile pe talie .
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:00 pm

AM privit putin incruntat apa neintelegand efectul cel avea aspura ingerilor
Sus In jos
https://world-of-godness.forumgratuit.ro
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:02 pm

-Geez , marai , intorcand spatele si privindu'si palmele . Se simtea oricum mai ciudat ca inainte , dar nici fericit nu prea era . Incepu sa rada .
-Ciudat , nu simt nimic! isi zise stand in aceeasi pozitie , cu spatele la el .
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:03 pm

-Chiar asa?
Mi-am intins mana spre fantana atingand usor apa cu varful degetelor,aceasta luand foc.Mi-am retras mana si odata cu ea focul disparuse
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:06 pm

Isi intoarse capul , uitandu'se la degetul lui .
-Ciudat , prea ciudat! spuse cat pentru el , apropiindu'se din nou de el .
-Defapt..tu esti demon , normal ca ar trebui sa aibe alt efect..dar eu ?
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:07 pm

-Asta-i fantana in care un inger si-a lasat sufletul.Pentru voi nu are nici un efect sau ar trebui sa va aduca fericirea insa pe demoni...ii cam ard
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:09 pm

Ridica o spranceana , privindu'si din nou mainile .
-Ii ard ,zici?
Avusese si el acel sentiment , sau cel putin pe jumatate cand isi strecurase mainile in apa .
-Pricep!Deci daca vreau sa ma razbun cumva pe voi , sau ..pe tine ! Te voi arunca in fantana asta .
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:10 pm

-Nu intelege gresit,nu ai cum sa omori Moartea iar demoni au si ei puterile lor ca si voi
L-am privit atent,fulgerator,ranjind pervers
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:12 pm

-De parca m'a si speriat cu replica asta , mormai cat pentru el , privindu'i zambetul .
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:14 pm

-Sa te sperii?Nici nu vreau asa ceva.M-am cam saturat sa tot speriu pe toti.
AM chicotit sprijinindu-ma cu fundul de marginea fantanei
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:16 pm

"Si cam greu cu controlatul gandurilor."de data asta chiar gandi , fara sa mai zica cu voce tare , copiindu'i pozitia . La un moment isi puse bratele pe pieptul lui , prefacandu'se ca vrea sa il impinga in fantana .
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:17 pm

Il priveam fix in ochi,cu un chip serios
-Chiar vrei sa faci asta?
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:19 pm

-Nu stiu , mi'as scapa prietenii de o povara ca tine ! ii zise destul de serios , impingandu'l mai mult .
-In plus tu ai riscat sa vi pe teritoriul nostru , nu cred ca ai venit cu invitatie !
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:20 pm

-Oare sa fie asa?Sau vrei s ate razbuni ca eu ti-am luat viata asemenea fiecarei persoane de-aici?
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:22 pm

Isi retrase mainile privind in alta parte .
-De obicei eu nu tin cont de reguli ,sau de juramantul ala pe care l'ai facut tu , sau cum il tot numesti!
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:25 pm

-Nu e vorba de juramant,il pot incalca cand vreau doar sunt un demon lipsit de scrupule,insa am bun simt sa stau la locul meu
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:27 pm

Surase , ducandu'si o mana la gura .
-Frumoase cuvinte!Sa inteleg ca prin asta imi spui si mie sa ma potolesc , neah?
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:27 pm

-E treaba ta ce faci insa nu cred c aun mic foc imi va pune capac.Am fost nascut din foc
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:29 pm

-Mda , cred ca ai dreptate!
Nu'si imagina vreodata ca poate ajunge sa vorbeasca cu un demon..fata in fata , dar , erau acolo , vorbind .
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:32 pm

-Dar cred ca as putea muri pentru tine
Afisez un zambet pervers,prinzandu-l de mijloc
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:34 pm

-Huh?
Isi misca putin capul crezand ca viseaza , dar era treaz .
-Cred ca esti deja mort , rase el , punand mana peste a lui , indepartand'o .
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:35 pm

-Si daca te informez ca nu sunt?
Mi-am pus mainile-n san privindu-l fix in ochi
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:37 pm

-Atunci..cred ca ai putea muri pentru mine! ii scoase limba , apoi isi muta privirea in alta parte , ignorand'o pe a lui .
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:37 pm

-Da,as putea
AM chicotit malefic observand ca baiatul inca statea pe mine
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Feb 04, 2010 3:41 pm

Incepu sa chicoteasca privind in alta parte .
-Nu prea inteleg unde vrei sa ajungi cu asta!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 2 I_icon_minitime

Sus In jos

Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)
Sus 
Pagina 2 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
World of Godness :: Taramul Ingerilor :: Fantana Fericirii-
Mergi direct la: