World of Godness
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
World of Godness

In taramul in care demonii si ingerii se lupt apare o poveste de dragoste

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Kazuki

Kazuki

Data de înscriere : 03/02/2010

Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 8:33 pm

-Trisez?Cum poti spune asta atata timp cat nu sunt reguli? intreba pe un ton putin nervos,apoi incepu sa rada.Poate el planuia ceva si nu avea chef sa cada in capcana lui , asa ca aproba din cap .
-Trisez,huh?Atunci triseaza si tu !
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 8:37 pm

-Vrei sa trisez?Bine...
L-am apucat de umeri,schimbam locurile:acum eu eram cel care statea pe el si el calutul meu
Sus In jos
https://world-of-godness.forumgratuit.ro
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 8:39 pm

-Huh?
Facu ochii mari , incercand sa ajunge la perna pe care o scapase .
-D'oh!Nu ma gandeam la asta dar ...
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 8:40 pm

Am aruncat perna de pe pat folosindu-mi puterile,tinandu-i mainile baiatului deaspura capului
-Tu ai vrut sa trisez
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 8:45 pm

Isi tinea mainiele deasupra capului fara sa vrea , parca cineva il tinea . Dar cine ? Il privi fix in ochi , dar nu mai mult de 3 secunde apoi isi muta privirea in alta parte .
-Mda , mai bine taceam ! -_-
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:00 pm

-Te dai batut?Nu cred ca mai e nevoie sa te mai si lovesc in stomac.Sau...poti schimba situatia de fata?
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:01 pm

Privi din nou spre perna si incerca sa se impotriveasca si sa o ia , dar degeaba .
-Uhm!Se pare ca nu am de ales...deci..cred ca ma dau batut .
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:03 pm

-Ah,perfect!
I-am elibaerat mainile ranjind victorios
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:04 pm

"Cred ca a uitat si de premiu.." gandi , zambind oarecum calm . Ridicandu'se in sezut in timp ce incerca sa il indeparteze de pe el pentru ca nu mai avea aer .
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:06 pm

M-am trantit in pat,stand ca si rastignit,patul fiind pur si simplu imens
-So,urmeaza premiul meu nu?
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:08 pm

-Ah da .. premiul ! isi dadu ochii peste cap , stand tot in capul oaselor si privindu'l . Pentru ca se gandise prea mult ca el va castiga nici nu se gandea la ce dorinte va spune brunetul .
-Deci..?!
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:10 pm

Dupa ceva timp de gandire nu am gasit nimic ce mi-as putea dorii
-Te las pe tine sa decizi in locul meu,a fost vina mea ca ai pierdut
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:11 pm

-Crezi? chicoti, ridicand o spranceana.
-Eu nici nu am apucat sa trisez si mi`ai luat`o tu inainte! dadu din uemri , apoi isi duse in deget spre buze , ganditor .
-O dorinta .. uhm ? Esti duhul din lampa?
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:13 pm

-Nop
Raspund calm,intorcandu-ma cu fata in jos,stand mult mai bine,asteptand sa-i aud dorinta baiatului
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:17 pm

-Pacat!Daca erai imi indeplineai 3 dorinte...sau nu am retinut bine?
Dadu din umeri , apoi il privi , ranjind pervers .
-Deci .. dorinta mea este sa iti aduci aminte ce mi`ai zis prima data cand m`ai adus aici...Mai exact partea aia cu ... nu mai continua , sperand sa isi dea seama .
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:19 pm

-Da,imi aduc aminte...te-am adus aici pentru a ne distra si a ne face de cap.Nu-i asa?
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:21 pm

-Cred ca da , sopti , privind in alta parte ...Si cand ma rog incepe distractia? intreba ignorandu'i privirea pentru ca nu stia exact cum va reactiona .
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:26 pm

-Depinde acum...cand vrei si te vei simti in stare
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:31 pm

-Credeam ca s`a subinteles...Eu ma refeream acum ... daca vrei si tu ! sopti , privindu'l cu coada ochiului malefic .
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:33 pm

AM ranjit malefic inchizandu-mi o clipa ochii.M-am ridicat in sezut atingandu-i chipul cu mana dreapta,lipindu-mi buzele de ale lui pentru un scurt sarut,privindu-l apoi in ochi
-Separe ca vreau
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:36 pm

Zambi din cauza sarutului pe care il primi , apoi isi ridica putin capul ,atingandu`si din nou buzele cu ale sale ,strecurandu`si usor limba in gura lui.
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:38 pm

L-am luat in brate,raspunzandu-i la sarut,tinandu-mi mainile pe spatele lui
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:40 pm

Isi incolaci picioarele intre ale sale , tinandu'l strans de mijloc . Isi plimba limba prin gura lui tinand ochii inchisi .
Sus In jos
Shinsuke
Admin
Shinsuke

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:41 pm

AM inceput sa-i mangai spatele ducandu-mi o mana prin parul lui,iar cealalta am strecurat-o sub camasa acestuia,continuand sa-l sarut,privindu-l printre gene
Sus In jos
Kazuki

Kazuki

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Feb 05, 2010 9:45 pm

Incepu sa ii suga limba , o scoase afara din gura lui , muscand'o din cand in cand dar nu pana dadea sangele . Tresari cand ii simti atingerile , deschizandu`si putin ochii .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)   Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki) - Pagina 6 I_icon_minitime

Sus In jos

Adevar sau minciuna?(only me and Kazuki)
Sus 
Pagina 6 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
World of Godness :: Taramul Ingerilor :: Fantana Fericirii-
Mergi direct la: